sista helgen i april,

  2012-04-29 / 20:18:54 / vardag / 11 KOMMENTARER
Igår kväll premiärgrillade jag och några fina tjejor marchmallows på stenkrossen och avslutade kvällen med asgarv på select. Fiint!


Idag har jag fotat lite med Astrid, och varit på lilla holmen med Mimmii :) Lagade just världens godaste middag till mig själv, och chillar framför tv:n.

Imorgon är det valborg, har äntligen planerat lite bättre och vill verkligen att det blir bra!!
Hoppas ni har ett bra lov, hörs seeeen ♥

coca-cola in a bottle

  2012-04-28 / 16:04:41 / foto - människor / 23 KOMMENTARER


alma & maja, kör på svartvitt igen.

Idag har jag hängt med min fina, jobbiga, arga, fula, konstiga, otroligt irriterande bästavän. Haha hon är bra hon :') Nu ska jag fortsätta ha ångest över lite olika saker, och se på oth! puss

all star ☆

  2012-04-26 / 19:10:09 / vardag / 10 KOMMENTARER
Converse måste helt klart vara de skönaste skor som finns! Har införskaffat mig dessa nya [sista bilden], blir fina i sommar till bruna ben hihi.
Idag var den sista innebandy träningen för i år, och teater premiär på teaterskolan. Har fler föreställningar i sommar också :)
Hörs mera imorgon ♥

delicious

  2012-04-25 / 22:27:07 / vardag / 11 KOMMENTARER

Idag har det nästan varit sommarväder, satt ute i solen och pluggade och drack cola hihi! Har också hunnit fota med Linda, städat mitt rum (vilket verkligen behövdes) och fört över lite bilder till hårddisken. Är alldeles för dålig på det, vet inte vad jag skulle göra om min dator skulle krasha ...! 
puss på er

något tisdagsblått

  2012-04-24 / 21:54:59 / vardag / 11 KOMMENTARER
Haha ni vet inte hur länge jag jobbade med att göra den här kransen ↑ Så sjukt svårt att binda kransar, har aldrig riktigt fattat hur man gör..! Annars har jag haft ganska mycket, stressat över onödiga saker, och tappat bort mina nycklar - har knappt röra kameran och datorn känns det som. Men har snart fyra dagar ledigt, ska försöka hinna fota lite då också! :)
Och tusen tack för era fina kommentarer, bloggningen blir så mycket roligare av era snälla ord ♥

i'd like mornings better if they started later,

  2012-04-22 / 19:16:34 / vardag / 30 KOMMENTARER
Har nästan inte gjort något idag, vilket är skönt det också :) Så tråkigt när det regnar hela tiden.. Men hoppas på riktigt vårväder snart, är ju valborg redan nästa helg! Hoppas ni haft en bra helg fina läsare ♥

rainy day ☂

  2012-04-20 / 19:36:27 / vardag / 18 KOMMENTARER
Har varit riktigt tråkigt, grått och regnigt idag. En sådandag man bara vill stanna hemma i sin säng och kolla på film. Fotogrejen jag skulle göra idag blev inställd, men blir kanske nästa vecka istället!
Lite iphone bilder från den senaste tiden ↓ Tar nästan bara egopics och bilder på mat med min iphone hahah :)

färglöst

  2012-04-19 / 21:28:31 / vardag / 7 KOMMENTARER
Ikväll har jag varit på teater, gått hem med Alexandra, och åkt bil med pappa och Tilda.
...Och vet att min uppdatering inte alls är bra just nu, men orkar inte blogga med halvbra bilder och märka hur många prenumeranter jag tappar för varje dåligt inlägg haha. Så då känns det bättre att låta bloggen stå stilla..! :) 
Men hörs när jag har nya bilder, puss fina!





☾☆ goodnight littlesister

  2012-04-17 / 21:08:53 / vardag / 11 KOMMENTARER
Haha känner att mina 'modeller' blivit rätt enformiga..! Men ska förhoppningsvis fota med Alexandra på fredag, och Linda någongång snart! :) Ska försöka sova mer än sju timmar inatt, så sovgott

början av en ny vecka'

  2012-04-16 / 20:54:02 / vardag / 9 KOMMENTARER
Kör igång med en ny vecka igen, måndagar är verkligen inte min favoritdag. Meen bara åtta veckor (!!) kvar i skolan nu..! later ♥

solig söndag

  2012-04-15 / 19:58:39 / vardag / 11 KOMMENTARER
[vet att min blogg inte är det roligaste just nu, har verkligen ingen inspiration - men väntar på bättre tider haha..!]
-
Hade en bra dag i Stockholm med Astrid igår. Hittade en del fint som kom med hem :)
Idag har det varit jättefint väder, har suttit på en bänk i solen med Sandra och Astrid, lyssnat på musik och pratat, och ätit solroskakor på balkongen. Fin söndag.
puss!

3D

  2012-04-13 / 18:10:44 / vardag / 24 KOMMENTARER
Var och såg titanic 3D på bio igår. Ärligt talat tycker jag inte det är sådär jättespeciellt med 3D, men filmen är ju så himla fin.
Försökte göra en liten trede effekt på de här bilderna, vet inte riktigt vad jag tycker meeen :) 
Imorgon åker jag med Astrid till Sverige över dagen, men hörs när jag är hemma igen ♥

old memories

  2012-04-10 / 18:24:51 / vardag / 25 KOMMENTARER
[Gjorde en förklaring tidigare hur man gör "rörliga bilder" , som den översta bilden. Ni som undrar kan kolla här!]

lost among the trees

  2012-04-10 / 17:25:40 / foto - natur / 17 KOMMENTARER
Så konstigt att det alltid känns som ett jättelångt lov när man varit borta över helgen haha! Borde verkligen börja plugga till vårt samhälla prov just nu, men lockar mera att stanna kvar under täcket och fortsätta kolla på serier.. :) pusss!

lite redigeringstips

  2012-04-10 / 15:03:00 / vardag / 11 KOMMENTARER
Flera har kommenterat och frågat var och hur jag redigerar mina bilder - och många har också önskat att jag gör något inlägg med lite redigerings tips. Är verkligen inte alls jätteduktig på photoshop, testar mig fortfarande fram och lär mig nya saker hela tiden. Ett enkelt tips, som jag brukar använda när jag inte hinner lägga tid på redigering, är actions. Finns säkert tusentals olika, som man kan ladda ner till exempel här!

Jag redigerar nästan alla mina bilder i Phtoshop cs5, men funkar ungefär likadant som i elements. Har också photoshop elements 7 (som fanns på min dator när jag fick den) , men använder det aldrig längre efter att jag skaffade cs.
Innan jag skaffade photoshop använde jag Photoscape, som finns att ladda ner gratis, och är väldigt lätt att förstå och har bra grunder.
Har försökt göra några snabba tips hur man kan/jag brukar redigera! Hoppas ni fattar något, och säg gärna vad ni tyckte & om det är någon speciell bild ni vill veta hur jag redigerat! :)
(haha hoppas ni kan se vad det står, fick inte riktigt plats..!)

nionde april

  2012-04-09 / 16:23:16 / vardag / 15 KOMMENTARER
Världens finaste kusin Alicia fyller år idag, hoppas du får en jättebra födelsedag (och fiina presenter, kanske tillochmed en pinne om du har tur..!) ♥
bild från juli -11
Sköön kväll igår. Bakade scones mitt-i-natten och satt och pratade tills jag somnade. Blev vi lite busted på granngården tidigare, och skrattade tills jag grät efteråt.
Fotade de här bilderna med nästan 40 graders feber haha, så är kanske inte det bästa jag gjort -> Nu ska jag sova lite, och hoppas att jag är frisk imorgon då vi ska åka hem!
puss på er :)
Har haft ett riktigt skönt påsklov. Bakat scones mitt-i-natten, och blivit lite busted på granngården haha - skrattade så jag grät efteråt.
Igår hade jag lite feber så myste hemma framför brasan. Imorse packade vi ihop det sista innan vi åkte för att titta på tre veckor gamla lamm, som var så himla söta! Och finns nästan ingen som gillar lamm så mycket som min lillasyster.. ↓
Är på färjan på väg hem nu, och är typ fyra timmar kvar innan vi är framme..! :)
Hoppas ni haft/kommer ha (?) ett bra lov! puss



lite påsklov

  2012-04-08 / 17:45:35 / vardag / 3 KOMMENTARER
1. Frukost imorse 2. Påskmiddag med släkten :)
3. Påskpyntat i huset
4. Åkt roddbåt. Fast jag fick inte ro haha, eftersom jag tappade årorna i vattnet sist..!
5. Spelat sims och sett på oth på pappas dator hihi.
GLAD PÅSK fina läsare <3
1. Frukost imorse 2. Påskmiddag med släkten  3. Påskpyntat i huset 4. Åkt roddbåt. Fast jag fick inte ro haha, eftersom jag tappade årorna i vattnet sist..! 5. Spelat sims och sett på oth på pappas dator hihi.
GLAD PÅSK fina läsare ♥

skogspromenad

  2012-04-07 / 14:15:08 / foto - människor / 29 KOMMENTARER
Påminner lite om de här bilderna som jag fotade i somras :)
Har haft ett riktigt mysigt påsklov hittills, satt nere hos Alicia igår ikväll tills jag nästan somnade. 
Nu ska jag åka över till andra sidan för påskmiddag och sånt med släkten! puss
[om ni vill får ni gärna rösta på mig HÄR ♥]

fjärde i fjärde

  2012-04-04 / 21:46:08 / vardag / 16 KOMMENTARER
Har inte haft tid att uppdatera (som vanligt i veckorna) , och kvällarna har varit fulla av plugg..! Men imorgon får vi påsklov, drar till stugan och träffar lite saknade personer hihi :) 
2 bilder från Portugal (kan ju inte låta bli att sakna att kunna gå i bara ben och få skorna fulla av sand..!)




måndagskväll

  2012-04-02 / 22:33:24 / vardag / 7 KOMMENTARER
Gamla bilder hihi. Haft en mysig kväll och ätit middag med min familj, spelat spel med lillasyster och hängt med Astrid. Vi såg lite OTH, som jag nog är en av de sista i världen att börja kolla på haha. Har bestämt mig för att ge det en chans :)

aeroporto

  2012-04-02 / 17:27:59 / vardag / 10 KOMMENTARER
Är äntligen hemma efter en lång vecka! Var ju somsagt i Lissabon för att göra min praovecka, så blev inte så mycket av semester.
Har lekt kurragömma minst hundra gånger, läst samma saga om och om igen, fått tonvis av sand i skorna och torkat massa tårar. Det är mer ansträngande än man tror att leka med barn dagarna i ända - även om de finns stunder man bara vill krama om dem tills de går sönder.
Hoppas NI haft en fin vecka - trots snöoväder som mötte mig när jag kom hem..! ♥

Och höll nästan på att glömma... Är med och tävlar med den sista bilden i den här tävlingen :) Temat är "fint" , och tycker den här bilden utstrålar både kärlek och glädje.
Skulle gärna vilja vinna en sådanhär reflexskärm, vilket jag länge velat ha!