today we're younger than we're ever going to be

  2013-02-16 / 07:00:00 / vardag / 17 KOMMENTARER
 
Heeeej! Idag fyller jag 17 år hihi. Skulle göra typ vad som helst för att fylla 18 istället eftersom 17 bara känns som ett 'mellanår' på nåt sätt. Tidsinställde ett inlägg eftersom jag just nu befinner mig på Lanzarote!
Hoppas ni har det braaa så hörs vi om jag hittar wifi eller när jag kommer hem igen ♥

fjortonde februari

  2013-02-14 / 14:39:00 / vardag / 13 KOMMENTARER
Heej finis läsare!
I helgen fotade jag både på Unga Band och på Cirkus Dunder. Det var verkligen jätteroligt, och är så himla glad och tacksam för att jag får uppdrag som dessa. 
Tyvärr har jag märkt att min kamera inte riktigt klarar av att fota i dåliga ljusförhållanden, och det börjar verkligen bli dags att köpa en ny. Skulle helst av allt vilja ha en Nikon d700 (så om någon säljer ett sådant kamerahus är det bara att höra av sig till siri.linden@hotmail.com

Här är några bilder på en av de yngsta grupperna på Cirkus Dunder! Alla grupper var verkligen jätteduktiga - både på sina danser och att stå framför kameran! 
 
 

keep calm and have a cupcake

  2013-02-14 / 14:28:00 / vardag / 7 KOMMENTARER
Heeej!
Glad alla hjärtans-dag eller vad man säger :) Brukar inte fira den på något speciellt sätt, men hoppas att ni har en fin dag iallafall, ni kan alltid göra som jag hehe ↓
Nu ska jag packa klart det sista, och om en timme går båten till Stockholm och sedan åker vi vidare till Lanzarote!! Ha det braaa hörni ♥

 

paris, je t'aime

  2013-02-10 / 22:30:00 / resor / 31 KOMMENTARER

Lite gamla bilder från min Parisresa förra sommaren. Åh saknar det. Skulle så himla gärna vilja åka dit, och just nu har Momondo en tävling där man kan vinna en resa till ett värde av 20 000 kr (!). Anmäl er HÄR!

in early february ❄❆

  2013-02-03 / 19:23:00 / vardag / 22 KOMMENTARER
 
Fina Idaaa som är lika duktig framför kameran som alltid, och en fin gammal kamera.
Skulle verkligen vilja testa att fota analogt, men blir liksom aldrig av när det är så himla mycket lättare att bara lägga ett minneskort i systemkameran och sen direkt in i datorn. Har också alltid velat fota med en polaroid kamera, fatta hur coolt när bilderna kommer ut direkt haha!! 
Hoppas att er helg varit braaaa! ♥

/ skulle publicerats i fredags

  2013-02-03 / 19:07:00 / vardag / 12 KOMMENTARER
Hej finaaa! Har varit sjuk nästan hela veckan, så har haft tid att rita lite, något som jag nästan aldrig gör. Såg en likande bild som den sista på någon tumblr, så ville testa lite haha ↓
Har inga speciella planer för den här helgen, vilket är ganska skönt. De senaste helgerna har jag jobbat lite för tidningen, och det har verkligen varit jätteroligt, och har haft massa plugg och annat och sååå. Men nu är äntligen alla prov skrivna och vet liksom inte vad jag ska göra med all ledig tid haha! 
xx