b&w stillness.

  2012-12-29 / 15:25:00 / vardag / 18 KOMMENTARER
 
Är ute på stugan just nu. Så himla lugnt och tyst här, var ute och gick idag och kunde inte höra ett endaste ljud. Finns inget ställe där jag sover bättre, har sovit över tio timmar alla nätter jag varit här haha, så himla skönt. Verkligen bästa stället att vila upp sig på, man stänger ute omvärlden helt när man inte har tillgång till internet på samma sätt. 
Men imorgon åker jag hem igen, så vi hörs då! ♥

jullov.

  2012-12-25 / 15:49:39 / vardag / 13 KOMMENTARER
God juuuul lite i efterskott fina läsare! ♥
Sista veckan i skolan var verkligen stressig, massa saker som skulle bli klara innan lovet, skriftliga förhör, och så skulle de sista julklapparna köpas och lagas (ja jag är alltid ute i sista minuten haha), packa allting för att åka till stugan osv, så därför har jag inte hunnit prioritera bloggen.  

Hade iallafall en jättemysig julafton igår, var till kyrkogården och tände tre stycken ljus, var ute i skogen och valde julgran, pyntade den, lagade julmiddag, såg sista avsnittet av julkalendern, spelade spel och öppnade massa julklappar framför brasan. 
Tror det här är den första julen jag verkligen inte brytt mig om vad jag fått, det viktigaste är att alla är glada. Imorgon åker vi till mormor och morfar för att fira julafton igen med mammas sida av släkten. 
Hoppas ni har ett jättefint jullov, puss!
 
julfrukost 

fick jättemysiga tofflor och en jättefin anteckningsbok där jag har börjat skriva massa listor, nyårslöften och sånt. ett av mina nyårslöften är att börja blogga mera!
 
julmiddag
 
 
Och 3 iphonebilder ↑
 
 
 

EF spring party!

  2012-12-19 / 17:34:00 / vardag / 0 KOMMENTARER

Nu är biljettförsäljningen till vårens bästa fest igång! Du har väl inte missat EF Spring party den 2:a februari i Fryshuset? Norlie & KKV samt Alex Saidac spelar!

All information hittar du här:
http://www.facebook.com/EFSverige#!/events/743983599022517/

 Och här köper man biljetter:http://www.ticnet.se/event/ef-spring-party-feat-norlie--kkv-and-alex-saidac-biljetter/247061

Jag hoppas att jag kommer kunna närvara och träffa så många av er som möjligt där!! :D 

 

femtonde december

  2012-12-15 / 17:26:00 / vardag / 14 KOMMENTARER
 
Bakade pepparkakor igår med mamma och mina småsystrar, sen kom några tjejor hit och myste och kollade på julfilm. Idag har jag varit på stan och köpt julklappar och sånt :) December ♥
 
Just nu pågår även en tävling på EF's facebook sida som jag tycker ni alla ska vara med i! :D Klicka häääär!
 
Biljetterna till EF Spring Party har också släppts och kan köpas HÄÄÄR, missa inte hörni!!

lucia

  2012-12-13 / 22:35:00 / vardag / 9 KOMMENTARER
Glad lucia! (eller vad säger man haha?)
Har varit ute och lussat med skolans lucia halva dagen, steg upp tio i fem imorse och höll på till klockan fyra..! Gick runt på massa ställen, började i radion och slutade på ett ålderdomshem, älskar att se hur glada vissa människor blir ♥
Var iallafall jättemysigt, tycker lucia är en av de finaste högtiderna. Tyvärr hann jag inte gå och kolla på Ålands lucia på stan eftersom jag var och fotade hockey (och fick låna min drömkamera haha).
Hoppas ni har haft en bra dag!

1. Lucia och några av de fina tärnorna 2&3. Och fina Ida var lucia.

tävling

  2012-12-04 / 17:41:00 / vardag / 162 KOMMENTARER
 
Eftersom tisdagar är så tråkiga så tänkte jag ha en liten tävling, där du kan vinna ett egen designat iphoneskal från caseapp.se! Och om du inte har en iphone själv, så är det en perfekt present att ge bort i julklapp!
 
Gör så här!
Gilla caseapp.se på facebook HÄR!
- Lämna en kommentar med din mailadress! 
 
Drar en vinnare på fredag, lycka till! ♥
 

Tävlingen är avslutad, grattis Josefine! Jättekul att så många ville vara med - men tyvärr kunde bara en vinna! För er andra kan ni få 20% rabatt om ni anger koden "sirilinden" i kassan :) 
kraam!

december

  2012-12-02 / 17:54:00 / vardag / 27 KOMMENTARER
 
Började snöa i onsdags och har knappt slutat sedan dess. Tycker att det ska vara snö i december, hoppas på att det håller sig kvar till julafton!
Idag är det första advent, ska snart dricka glögg och kolla på julkalendern med familjen. Hoppas ni alla har haft en fin helg! ♥