bilder från år 2011

  2011-12-31 / 15:30:15 / vardag / 54 KOMMENTARER
Några av bilderna från det här året :) Hoppas ni alla fina läsare får en bra nyårsafton - GOTT NYTT ÅR ♥

black swan

  2011-12-30 / 22:13:27 / foto - människor / 30 KOMMENTARER
Var ute och fotade ute i skogen med fina Saskia, precis när det höll på bli mörkt. Tyvärr blev bilderna väldigt brusiga pga ljuset - men kunde använda mig av det i redigeringen, så det blev lite effektfullt. 
Sitter på båten på väg hem nu, just nu är det bara jag och en annan person haha.. Steeelt :') Är framme vid två någongång..! Hörs senare

over and over again.

  2011-12-29 / 14:39:24 / vardag / 100 KOMMENTARER
1. fick låna Paulines fina snöglob hihi, samlade på sådana när jag var liten :')
2. älskar min jordglob jag fick av Alicia i julklapp, fast blir lite snurrig i huvudet av att titta på den
-
Förlåt att jag har varit så dålig på att uppdatera, vädret har varit jättetråkigt [fortfarande ingen snö :(] . Sett filmer, spelat kort och geekat med Pauline och Alicia på våra Iphones :} Och så himla kul att jag är med på blogg.se startsida igen, tusen tack!!

vinnarna

  2011-12-27 / 17:58:13 / vardag / 15 KOMMENTARER
Åh, ni anar inte hur länge det tog att räkna ungefär 500 röster ..! :') Jättekul att så många var med och röstade, men tyvärr var det många som röstat fler än en gång, vilket gjorde allt lite besvärligt ..
Men nu är jag iaf äääntligen klar - grattis till Josefin [photographybyjosefin.blogg.se] & Thea [holmqvist9.blogg.se] , hör av er till [email protected] , så att ni kan få ert pris :)
Alla bidrag var verkligen jättefina, men tyvärr kunde inte alla vinna haha. Kommer däremot ordna en ny tävling snart, stay tuned!


birthdaykids

  2011-12-26 / 20:37:07 / vardag / 3 KOMMENTARER
Idag fyller världens finaste tvillingar år - grattis på eran dag! :)

julfirande på strömma

  2011-12-25 / 17:50:18 / vardag / 25 KOMMENTARER

bilder från igåår ↑
Orkade tyvärr inte uppdatera igår, men hoppas ni alla hade en fin julafton! :) Firade som vanligt hos farmor, med familj och släktingar - myys hihi ♥
Såg på film halva natten [som förövrigt var den konstigaste jag sett haha] och sov längeee imorse :') Idag har jag spelat spel med kusiner och tappat bort mig i skogen med Alicia. Haha, tog oss nästan två timmar att hitta ut ur skogen! 
Skriver mera senare - take care!


[.. och kom ihåg att röstningen till tävlingen avslutas idag - vinnarna presenteras så fort jag räknat rösterna! :) ]

candycane'

  2011-12-23 / 12:20:16 / vardag / 20 KOMMENTARER
Åker med båten till Finland om ungefär en timme, för att fira jul med kusiner och släktningar. Kommer mobilblogga en hel del, för internet brukar vara sådär :) 
Men vi hörs mera när jag är framme! Och tusentusen tack för alla fina kommentarer osv, var på tredje plats på blogg.se:s "mest aktiva" listan igår :') pusss

the most important things in life arn't things

  2011-12-23 / 12:13:01 / vardag / 10 KOMMENTARER
Julen handlar ju rätt mycket om att ge bort och få presenter, men egentligen är det ju inte det som är det viktiga. Det bästa med julen är ju inte själva julklapparna, utan stämningen och allt runt omkring. Tycker ordspråket "the most important things in life arn't things" är ganska fint, men självklart finns det saker som är svåra att leva utan. 
Här är några saker som är viktiga för mig :}
ipod, mobil, kamera [inte den på bilden haha, men ändå], kalender [där jag skriver upp massa viktiga och oviktiga saker], parfym, mineralpuder, plattång [för mig som har naturligt, lite lockigt hår, är det nästan alltid någon lock som ligger lite "fel" och behöver plattas] , nagelfil

instagram

  2011-12-22 / 14:28:44 / vardag / 39 KOMMENTARER
Har skaffat instagram nu också för er som undrar, men har inte hunnit ladda upp så många bilder ännu.
sirilinden heter jag där, följ mig gärna! :)
Snart ska jag träffa Astrid och köpa dom sista julklapparna på stan , later ♥

finalister

  2011-12-21 / 17:32:16 / vardag / 510 KOMMENTARER
Har äntligen fått jullov ♥ Åh, så himla skööööönt!
-
Och har hunnit kolla igenom alla era bidrag till tävlingen nu också, alla var verkligen jättefina på så många olika sätt - men tyvärr kunde jag inte ta med alla. Skulle varit nästan hundra stycken, galet :')
Så kul att alla tolkat temat på olika sätt också, både kärlek och vänskap, abstrakta och konkreta bilder. Försökte hittade bilder som symboliserade olika typer av temat "något fint".
-
Har fått lite hjälp, och kom till slut fram till 15 olika bidrag ni kan rösta mellan. Man får rösta en gång! Så att det inte bara ska bero på era röster, har jag bestämt ett färdigt antal "röster" för varje bild, som inräknas i slutresultat. Vinnaren presenteras på söndag :)
Här är finalisterna, utan imbördes ordning:

AVSLUTAD
1. ifhoto.wordpress.com
-
2. erixonz.blogg.se
-
3. synneofcourse.blogg.no
-
4. annasfoto.webblogg.se
-
5. syreforfiskar.blogg.se
-
6. bloggakpphoto.net
-
7. benediktebull.com
-
8. prbykajsa.blogg.se
-
9. holmqvist9.blogg.se
-
10. jattemycketemma.papper.fi
-
11. fotosh.net
-
12. fotogeniquee.blogg.se
-
13. lefoto.blogg.se
-
14. filippao.blogg.se
-
15. photographybyjosefin.blogg.se
AVSLUTAD

får jullov imorgon!

  2011-12-21 / 00:30:47 / vardag / 17 KOMMENTARER
Hade julfest ikväll, och nu är allt över. All planering, alla misslyckade - men roliga övningar, all nervositet och förväntan. Blev nog rätt bra till slut, trots en del små missar och sånt som alltid händer. Det finns ju alltid tusen grejer man kommer på efteråt att man borde gjort annorlunda. Men nu är det försent att ändra på nåt! Hoppas ingen tog illa upp i alla fall :)
sovgooott ♥
haha fuulaste bilderna :') men kan kanske fixa bilder från julfesten om ni vill seee? ]

coffee scent

  2011-12-19 / 21:16:53 / vardag / 16 KOMMENTARER
Hej alla fina!
Förlåt för att min uppdatering verkligen suger just nu. Har ju julfest imorgon, så är massor som ska fixas. Jättekul att så många ville vara med i tävlingen också, finalisterna presenteras så fort jag hinner kolla igenom alla bidrag :)
Imorgon har vi julfestövning nästan hela dagen, och sedan julfest på kvällen. Ska försöka hinna med något blogginlägg under dagen! ♥
1. bara jag som börjar tänka på wordfeud av den här bilden? haha, har redan blivit fast.
2. håller på slår in julklappar för fullt, kan vara bland det svåraste jag vet. omöjligt att få till ett snyggt paket!!

iPhone 4S

  2011-12-17 / 00:57:22 / vardag / 41 KOMMENTARER
Jag trodde verkligen aldrig att jag skulle säga det här (haha) - men idag fick jag en förtidig julklapp, en vit iPhone 4S :') En ganska stor förändring mot mina föredetta gamla, omoderna nokia mobiler. Och allt man kunnat göra med dem har varit att messa och ringa i princip. Men nu har jag en helt egen iPhone, åh lycka ♥

Har fixat blogg.se appen också - så kommer antagligen bli bättre uppdatering framöver. Och ska säga till så fort jag skaffat instagram, eftersom många frågat - fast jag inte ens haft iphone haha. Men har redan laddat ner typ tio stycken andra fotoappar hiiih :}

you are related to them, whether you like it or not

  2011-12-15 / 20:37:19 / vardag / 23 KOMMENTARER
Får rätt ofta frågor som "hur många är ni i din familj" och "hur många syskon har du?" ,
så tänkte berätta lite snabbt för er som inte vet :}
1. Pappa och yngsta lillasyster 2. Mamma 3. Jag och lillebror för måånga år sen :') 4. Jag och min andra lillasyster, också gammal bild haha.

...och förlåt för att jag inte hinner uppdatera, har massor i skolan just nu med vår julfest vi måste få klar. Har varit kvar till fyra-fem tiden nästan varje dag den här veckan. Igår hade jag också massa saker att fixa, och så satt jag barnvakt under kvällen. Leka kurragömma i flera timmar och plugga tvåans tabell, kan faktiskt vara roligare än det låter :')

starlight filter

  2011-12-13 / 19:37:04 / vardag / 28 KOMMENTARER
Heej! Är trött och på dåligt humör just nu, var i skolan i nästan nio timmar idag och sov nästan ingenting i natt. Har fått stegring också. En bra sak är att jag fick ett starlightfilter hemskickat igår, så har testat det lite :)
Hoppas alla mina fina läsare har en bra luciadag!
1. åttornas luciatåg imorse 2. vårt pepparkakshus vi gjort 3 & 4. testade lite med en ljusslinga

elfte i tolfte

  2011-12-11 / 15:01:54 / foto - övrigt / 27 KOMMENTARER
Åh, bara älskar stickade tröjor. Så mysiga och fina. Har nyligen köpt två nya i olika gröna färger, men dom passade inte in på bilden haha, stack liksom ut. 
Kom just hem från julfestmötet i skolan. Åh, just nu känns det som allt bara står stilla. Svårt att planera också när någon hakar upp sig på något onödigt och såå.. 
Igår skypade jag i nästan sex timmar med tre fina som jag saknar otroligt mycket. Fast dom säger så konstiga saker haha :') Har bakat lussebullar idag också hihi, är ju lucia på tisdag!! Receptet finns här
puss!
Och kul att så många redan anmält sig till tävlingen, tryck HÄR för att delta!

waiting for something/

  2011-12-10 / 17:36:46 / vardag / 28 KOMMENTARER
Planerat julfest och fikat med två fina idag hihi. Ikväll får vi lite se, men vi hörs senare ♥

competition

  2011-12-10 / 00:08:48 / vardag / 93 KOMMENTARER

Har fått chansen att ordna en tävling i samarbete med Fotofyndet - kameratillbehör för alla. Första pris är ett presentkort på 300 kr på fotofyndets hemsida och andra pris är en 56cm 5-i-1 reflexskärm. [Om du inte själv är intresserad av priserna, är det ett bra julklappstips till någon annan]

Tema: Något fint. Det kan tolkas hur du vill - en fin bild, något fint minne, en fin sak eller känsla. Självklart måste du ha tagit bilden!

Regler:
Skriv ett inlägg där du berättar att du är med i tävlingen, och länka till Fotofyndet - kameratillbehör för alla, min blogg och tävlingen. Kommentera sedan under det här inlägget med länken till ditt bidrag!
10 stycken finalister kommer sedan presenteras, och bland dem får ni rösta på ert favoritbidrag.
Senaste anmälningsdag är söndag den 18:e december!
Lycka till :'D

▼friday▲

  2011-12-09 / 18:46:34 / foto - övrigt / 12 KOMMENTARER
Fick sova en halvtimme längre imorse, åh så skönt. Slutar ett på fredag också, så var nere på stan med lite tjejor och tog bussen hem sen för första gången i år (!). Men ska nog snart sluta cykla, så hiimla halt ute! 
Och ganska nice att vår skola inte är så risig så att taket nästan rasade in idag när det stormade, och att en flaggstång gick av på mitten...! Men bara ett halvår kvar där nu :) Just nu håller jag på ser på film på datorn och chillar på facebook, gör alltid tusen saker samtidigt haha! Men hörs senare ♥




sjätte december.

  2011-12-06 / 20:10:38 / foto - människor / 8 KOMMENTARER
På min önskelista för i år står bland annat en iPhone 4s, Gossip Girl dvd box och andra småsaker :) Men blir glad för allt jag får hihi.
I Finland och på Åland är vi ju alltid lediga den här dagen, men imorgon är det skola igen. Dock är det ju bara tre dagar kvar av den här veckan - skööönt ♥

underground.

  2011-12-05 / 23:07:24 / foto - övrigt / 12 KOMMENTARER
Steg upp tidigt imorse och tog båten till Sverigee. Sen var vi ute i Kista hela dagen, och kom hem för någon timme sen.
I tunnelbanan på vägen dit tog jag lite bilder ut genom fönstret, och på Tilda som satt framför mig. Plötsligt kommer en ung tjej fram till mig och börjar skälla ut mig för att jag tagit en bild på henne. Jag visar henne bilderna jag tagit, och att det inte finns någon bild på henne. Hon tror mig inte, utan tvingar mig bläddra igenom alla mina bilder på kameran .. Haha, får vara lite försiktigare nästa gång jag tar fram min kamera på tunnelbanan..! :')
Och gissa vaaaaad? Det har börjat snöa för första gången i år! :D

söndag, andra advent

  2011-12-04 / 18:20:33 / vardag / 12 KOMMENTARER
Myys söndag, göra ingenting och äta nybakt bröd till frukost. Baka pepparkakor, dricka glögg och lyssna på julmusik. Fick ont i magen av all pepparkaks deg jag åt haha :') Och ikväll ska jag troligtvis bada bubbelpool med några finisar. Och det bästa av allt - vi är lediga imorgon! Åker till Täby över dagen, ska köpa lite julklappar och sånt. TTYL :)



I hope this will be a December to remember

  2011-12-03 / 23:35:30 / foto - övrigt / 27 KOMMENTARER
Heej! Har varken orkat eller hunnit uppdatera de senaste dagarna. Hunnit bli december också, det här året känns som det gått så himla fort. Om mindre än en månad är det redan 2012 liksom - hur stört är inte det!?
Hade en rätt bra kväll igår, lite upp och lite ner haha .. :) Sen sov Mimmi över här, låg i min säng i flera timmar och pratade om allting typ, hihi sånt är skönt. 
En jätteskön kväll också med två av dom bästa. Hörs mera imorgon, pussss!

[är med och tävlar om det här filtret med den sista bilden! :)]