postcards,

  2013-01-28 / 17:46:00 / vardag / 21 KOMMENTARER
 
 
 
 
 
 
Bilderna är en blandning från lite resor jag gjort de senaste åren - Paris, Lissabon, Madeira, Porto Santo och Jordanien 
 
En plats jag alltid velat åka till är NEW YORK. Har aldrig varit i Usa och allt verkar vara så himla mäktigt där, finns så otroligt många möjligheter i en så stor stad som New York. Just nu har Momondo en tävling där man kan vinna en resa till ett värde av 20 000 kr (!) Tycker verkligen ni ska ta och vara med HÄR!

ang. EF spring party!

  2013-01-18 / 17:40:00 / vardag / 0 KOMMENTARER
Hej! Jag tänkte bara berätta till alla er som köpt biljetter till EF Spring Party att det tyvärr blivit framflyttat och preliminärt datum 14 september.
 
Alla som köpt biljett får givetvis pengarna tillbaka via Ticnet. Uthämtade biljetter återlöses på respektive uthämtningsställe. För Ticketfast, Mobila biljetter & Brevutskick återlöses på följande sätt: Om köpta via kontokort/kreditkort så återbetalas pengarna automatiskt till använt kort inom några arbetsdagar. Om köpta via banköverföring så måste ni kontakta Ticnet på info@ticnet.se för återlösen. Uppge bokningsnummer och fulla bankuppgifter för snabbast service. Biljetter behöver inte skickas in till Ticnet. Sista datum för att återlösa biljetter är 2 mars 2013
 

Mer info om EF Spring party kommer i sommar, hoppas det här inte ställer till några besvär för er!

and even if you fail, try again.

  2013-01-17 / 21:27:41 / vardag / 24 KOMMENTARER
Hej fina fina bloggläsare!
Vet inte om det här varit min längsta bloggpaus hittills kanske. Mitt nyårslöfte att blogga bättre har inte riktigt fungerat hittills. Men alla så sjukt gulliga som peppar mig att blogga, kommenterar saker och fortfarande tittar in trots att jag inte uppdaterat på över en vecka
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Blir liksom aldrig tid över för att fota och blogga. Går långa dagar i skolan och blir så snabbt mörkt på kvällarna. Och tycker mest om att fota i dagsljus. Men nu i helgen ska jag verkligen försöka hinna fota lite nytt!
Här är några bortglömda bilder jag hittade ↓ Jag tror att en av anledningarna att jag bloggar så sällan handlar om att jag inte riktigt vet vilka bilder som ni tycker är "tillräckligt bra". Men ska försöka göra om min design lite och så hoppas vi att det här är en ny start! ♥
 
 

 
 1&2. Astrids kattungar var så himla små för ett par veckor sen. Dör vad söta. 3&4. Kvällsmål 5&6. Mina  gullekusiner som jag träffade för ett tag sen, fast bilderna är från i somras. 7&8. En sommarkväll som känns som att det var så himla länge sen. Åh behöver sommar nu.

året som gått

  2013-01-04 / 16:47:00 / vardag / 17 KOMMENTARER
2012. Ett ganska blandat år, har varit både upp och ner, precis som de flesta år. 
Här är lite bilder från året som gått. 
En ganska svart-vit månad. Min gamla kamera (nikon d40x) gick sönder, och jag fick ha pappas kamera (nikon d5000) så länge, och har haft den sedan dess hehe ... 
 
Fyllde 16, och åkte till Jordanien på sportlovet! Var en väldigt annorlunda, men bra resa. Tog flera tusen bilder, men råkade radera alla när jag skulle flytta över dom till en extern hårddisk .. Så nu har jag bara kvar dem jag har laddat upp på bloggen. 
 
 
Fotade mycket porträtt, det började äntligen bli vår, gjorde min första resa ensam och åkte till Portugal för att praoa i slutet av Mars. 
 
 
Var mycket utomhus, fotade ganska många bilder med barn, grillade utomhus för första gången osv..! 
 
 
 
 
 
Tror jag fotade nästan varje dag i Maj haha, både människor och tekoppar (?) tydligen. Var en väldigt bra månad på många sätt och räknade ner dagarna tills vi skulle gå ut nian..! 
 
Gick äntligen ut nian, och åkte till Paris andra veckan i Juni! Finaste staden jag varit i. Hade en rolig fotografering med Sean och Ida och bara njöt av att ha sommarlov ♥
 
Försökte ta vara på tiden så mycket som möjligt, och bloggen stod därför ganska stilla. Något som ni inte visste är att jag under juli skaffade en ny personlig blogg, för att kunna skriva av mig och så, men som bara är för mina kompisar. Var väl ett både bra och dåligt beslut eftersom jag inte prioriterade den här bloggen lika mycket. Men det ska bli bättre igen!
 
Spenderade mina sista veckor av sommarlovet ute på stugan och fotade ganska mycket där, och började gymnasiet.
 
Hade en fotografering med Ida, och tog några höstbilder, men annars stod kameran ganska stilla, eftersom jag ägnade ganska mycket tid åt skolan och andra saker. 
 
Det var en riktigt klassisk höst med mycket regn, gula löv och i slutet av oktober kom första snön. Gjorde en del saker som jag skulle velat ha ogjorda, men också bra saker hände, En av dom var samarbetet med EF, och appropå det så säljs nu biljetter till EF spring party häääär!
 
I november hade jag min konstigaste fotografering någonsin tillsammans med Ida på ett tak haha. I slutet av november hade vi en annan rolig fotografering. Annars fotade jag nästan ingenting den här månaden, berodde nog rätt mycket på att skolan tog upp massa tid, har aldrig pluggat så mycket förut. 
 
Årets mysigaste månad helt klart. Innehöll allt som december ska göra, snö, lucia, glöggkvällar med fina vänner, lussebullar och pepparkaksbak, julklappsshopping, en mysig julafton och ett bra nyår. 
-
Det finns en del saker jag önskar att jag gjort annorlunda med detta år och saker jag skulle vilja ha ogjorda. Men jag tror ändå att jag lärt mig saker av det som jag kanske inte skulle gjort annars. 
Ser framemot 2013 och hoppas att det blir ännu bättre än alla tidigare år!